28 април, 2024

72 проекта в 7 категории се състезаваха в тазгодишното издание на конкурса

Стана ясно кои са имената на номинираните в отделните категории на Наградите на БАИТ за 2023 г., след гласуване на журито. Имената и проектите на селектираните могат да бъдат намерени в секция “Номинирани” на сайта на конкурса.

Всички номинирани в това издание получават възможността да се представят с кратко видео по време на церемонията. Видеото трябва да е с продължителност до 30 секунди и да представя проекта на номинирания. Изискванията за видеоклип са налични на сайта на Наградите.

72 проекта в 7 категории се състезаваха в тазгодишното издание на конкурса. Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подаваха кандидатури.

Специални гости

Тази година конкурсът е със специалното участие на Христо Борисов, главен изпълнителен директор и съосновател на Payhawk и на българския учен и писател Георги Бърдаров.

Христо Борисов и Георги Бърдаров ще дадат визионерско начало на церемонията с диалог между технологичната и хуманитарната сфери. На сцената ще чуем гледните точки на ИТ предприемача и хуманитариста.

Разговор за технологиите в бизнеса

За аудиторията предстои вдъхновяващ разговор за това как технологиите променят бизнеса и начинът ни на живот, за ролята на изкуствения интелект и какво бъдеще ни очаква. Двамата ще връчат и Наградата за специален принос на отличения в 13-ото издание на конкурса.

Победителите

Победителите в конкурса ще получат пакет за обучение в цялостна програма за Agile Project Management, която включва 10 семинара с фокус върху различна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурен от bTalks. За победителите са предвидени и годишни абонаменти за правно-информационни системи „Сиела Норми“ и ваучери, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“.

Отличените в конкурса ще получат и сборника „Дигитални истории“ с автограф от автора Георги Караманев. В него миналогодишният победител в категория „Журналистически принос” търси отговорите на 8 големи въпроса, пред които ни изправят технологиите днес.

Връчването на наградите ще се състои на 27 февруари.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете още:
1. ЗЛОВЕЩИ РАЗКРИТИЯ: Служители на eBay заплашвали двойка с погребален венец и живи насекоми?
2. Над 75% от родителите искат закон за одобрение на приложения, които децата теглят
3. Комисията по ценни книжа и борси одобри създаване на борсово търгувани фондове за биткойн

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR