29 април, 2024

OpenAI, водещата компания за изкуствен интелект, представи най-новите си и иновативни платформи: ChatGPT Team и GPT Store. Предназначението на първата платформа ChatGPT Team е да помага за по-лесното и безпроблемно сътрудничество между професионалистите, които използват усъвършенствани инструменти за изкуствен интелект. Функцията на иновативната платформа е да позволява на екипите да интегрират възможностите на изкуствения интелект директно в работата си.

Другата платформа – GPT Store e всеобхватен онлайн магазин за приложения и услуги, които са базирани на изкуствен интелект. Тази платформа дава възможност на разработчиците и предприятията не само да представят, но също и да монетизират своите решения, базирани на ИИ, създавайки екосистема от инструменти и приложения за изкуствен интелект, които ще бъдат достъпни за по-широката аудитория.

Очаква се GPT Store да даде тласък на иновациите и да насърчи създаването на различни приложения – от инструменти за обработка на езици до усъвършенстван софтуер за анализ на данни.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioOpenAI unveils revolutionary “ChatGPT Teams” and “GPT Store” platforms


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете още:
1. Губернаторът на Пенсилвания Интегрира ChatGPT в Администрацията на Щата
2. Акад. Атанасов със световно признание от престижния IEEE
3. Роджър Чандлър, вицепрезидент в Intell, приветства новите гейминг лаптопи на Acer за 2024

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR