29 април, 2024

“Винаги даваме най-доброто от себе си” е мотото на Balkan Services. Над 660 бизнес софтуерни проекти е внедрила компанията до момента. Решенията са в областта на Business Intelligence, ERP, софтуер за финансово управление (FPM), финансово оповестяване и XBRL. В дейността й има и цялостна IT поддръжка и решения за IT сигурност.

Мнението на Бояна Ликоманова-Димова, която е Head of Business Solutions & Consulting и партньор в Balkan Services и отговаря за внедряването на бизнес софтуерни системи, е че “Измерител на качествената работа е индивидът”.

От своя страна Ася Николова, в ролята й на Head of People, Culture and Happiness в Balkan Services, заявява, че “Фирмената култура е ключова за успешно изпълнение на стратегията на компанията”.

JavaScript, SQL, PHP, .NET C#, Delphi са част от технологиите, чрез които се разработват софтуерните решения. Какъв е начина на работа, бенефитите, инициативите и екипите може да разгледате в профила на компанията в платформата на DevStyleR.

Клиенти на Balkan Services са средни и големи компании от водещи индустрии, фокусирани върху разрастването си в чужбина, както и световни компании с дейност в България.  Фирмата е доверен партньор на Qlik, Oracle NetSuite, LucaNet AG, AMANA, SoftOne Technologies, Microsoft.

 


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във FacebookInstagramLinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager