25 септември, 2022

Профил на компанията:

Balkan Services е консултантска IT компания, която помага на утвърдени организации да изберат точното за тях софтуерно решение и да го внедрят възможно най-бързо, ефективно и гладко. Ние сме доверен партньор за дигитализация на над 320 организации и официален партньор на водещи международни софтуерни компании като Qlik, Oracle NetSuite, LucaNet AG, AMANA, SoftOne Technologies, Microsoft.

От създаването си през 2006 г. сме завършили успешно над 660 проекта за внедряване на бизнес софтуер като Business Intelligence системи, ERP, софтуер за финансово управление (FPM), решения за финансово оповестяване и XBRL. Също така предоставяме цялостна IT поддръжка и решения за IT сигурност.

Наши клиенти са предимно средни и големи компании от водещи индустрии, фокусирани върху разрастването си в чужбина, както и световни компании с дейност в България. Най-големите постижения за нас са успехите и удовлетвореността на клиентите ни – според последно проучване 97% от тях са удовлетворени от съвместната работа.

Винаги даваме най-доброто от себе си, стремим се да надхвърляме очакванията на клиентите ни и нашите собствени. Мечтаем всеки наш проект и името Balkan Services да бъдат еталон за качество на световно ниво. Екипът ни е изграден от изключителни хора със задълбочена експертиза, обединени от общи ценности и желание за личен принос. Обграждаме се с интелигентни, мотивирани и инициативни хора, които обичат работата си и виждат смисъл в нея.

Присъединявайки се към нашия енергичен и сплотен екип, можете да претворявате идеите си в работещи решения за бизнеса, да участвате в разнообразни и предизвикателни проекти за водещи компании. Ако искате да работите в приятелска атмосфера, в която се ценят отзивчивостта, откритостта и смеха, при нас ще се чувствате на мястото си!

София, България Главен Офис
50 Брой служители в БГ

Технологии:

CORE LANGUAGES

JavaScript, SQL, PHP, .NET C#, Delphi

CORE TECHNOLOGIES

Qlik, NetSuite, LucaNet, XBRL, Soft1

CORE LANGUAGES

JavaScript, SQL, PHP, .NET C#, Delphi

EMERGING TECHNOLOGIES

Qlik, NetSuite, LucaNet, XBRL, Soft1

Работни часове и отпуска
Фиксирани часове
Гъвкави Часове
Годишна отпуска 20 дни
Начин на работа
Офис
Работа от вкъщи
Хибриден
Бенефити
Допълнителна отпуска
Програма за бонус при препоръка
Ваучери за храна и гориво
Насърчаване на активен начин на живот (карти за спорт, свежи плодове в офиса и т.н.)
Допълнително здравно осигуряване
Годишен медицински преглед
Редовни тиймбилдинги
Програма с опции/акции на компанията
Програма за развитие на личностни умения
Програма за развитие на професионални умения

Свържете се с Balkan Services:

Тагове: