27 април, 2024

Бояна Ликоманова-Димова, Head of Business Solutions & Consulting и партньор в Balkan Services отговаря на внедряването на бизнес софтуерни системи, разработени от водещи международни технологични компании. Разработчик е на редица стратегии за BI приложения за български и международни Business Intelligence проекти, с над 17 години опит в сферата. За специалното издание на DevStyleR Жените Лидери в #TECH Индустрията Бояна разказва за ролята си в компанията, подходите си за успешна работа, разказва повече за лидерството и успеха и за отношението на мъжете към жените в технологиите.

“Подценяването, което съм усещала от външния свят, съм приемала винаги като лесен начин да докажеш обратното. Така става, ако вярваш в това, което правиш” – казва Бояна.

Цялото интервю с Бояна, можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в Тех Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyler – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR