29 април, 2024

Екипът за разработка на Android обяви последната версия на Android Studio. Тази актуализация има за цел да подобри производителността на приложенията и живота на батерията, да улесни обновяването на приложенията до най-новата версия на Android и да ускори разработката с помощта на Jetpack Compose.

Изданието, известно като Android Studio Hedgehog, е предназначено да повиши производителността на разработчиците, според компанията в публикация в блога.

Функцията App Quality Insights включва данни за състоянието на Android от Google Play Console в допълнение към Firebase Crashlytics SDK. Това подобрение позволява на потребителите да анализират докладите за сривове за всяко приложение, публикувано в Google Play Store, без допълнителни инструменти.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioAndroid Releases Latest Version of Android Studio with Many Improvements

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Парите работят за вас: 3 стратегии за печалби от имоти
2. Над 250 000 Служители в TECH Сектора са Съкратени през Изминалата Година
3. Толерансът и Инвестирането в Знанията на Служителите са Изключително Ценни и Рядко Срещани

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR