27 април, 2024

“Отначало търсих стаж за лятото, който да карам преди студентството си, но когато видях невероятните условия в DXC реших да поостана за по-трайно. Хубавото на DXC, е че дават шанс на хората без професионален опит като мен да се докажат, да пробият и да дадат начало на своята кариера”, казва Йонко Драганов, Software Developer в DXC Technology в епизода за Варна.

Едно от нещата, които най-много цени Йонко в DXC Technology е отношението на компанията към своите служители. “Всяко начало е трудно, затова този толеранс, инвестирането към знанията на служителите е изключително ценно и рядко срещано”.

За Йонко спазването на work-life balance и почивката са от значение за качествената работа, а разположението на Варна му помага да съчетава работа с личен живот. След приключване на работния ден Йонко обича да си почива на плажа, да се разхожда в морската градина или да прекарва време с приятели.

Йонко споделя, че работата му го кара да се чувства удовлетворен и благодарен.

Той вижда своето бъдеще продуктивно, но в същото време изпълнено с предизвикателства.

The B(i)G TECH е уникален проект за България, посветен на ИТ индустрията.

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR