27 април, 2024

Как да превърнем недвижимите имоти в източник на печалби?

Ако сте със свръх развит нюх за бизнес възможности, а недвижимите имоти са вашата страст, пригответе се да се потопите в едно изгодно приключение. Не оставяйте парите ви да си почиват, а да работят за вас. Работете заедно с парите си, за да реализирате още по-висок житейски стандарт. Формулата на успеха е – аз работя и изкарвам пари + изкараните от мен пари работят, за да правят още повече пари за мен.

Препродажбата на имоти, известна и като “flipping,” не е просто бизнес. Това е изкуство, което изисква умения, знания и правилния стил на сделките. Научете кои са трите стратегии, които носят реални печалби:

1. Flip (Обръщане): За смелите и решителни!

Идеята тук е проста – купи, ремонтирай, продай! Но не говорим за стандартния ремонт. Говорим за това да направите имота така привлекателен, че да може да се продаде за миг. Преобразете имота, оценете го и го представете на пазара по начин, който да привлече купувачите като магнит. Но внимавайте! В този бизнес времето е злато, а рисковете винаги се крият зад ъгъла. Следете пазарните тенденции, бъдете готови за неочакваното и знайте, че печалбите могат да бъдат огромни.

2. BRRR (Buy, Rehab, Rent, Refinance) – Купи, Ремонтирай, Отдай под наем, Рефинансирай:

Тази стратегия не е за хора със слаби сърца. Купувате имот, ремонтирате го, отдавате го под наем и след това рефинансирате. Какво прави това вълнуващо? Възможността да използвате същите пари за покупка на още имоти, така че вашите печалби растат експоненциално. Но имайте предвид, че рефинансирането може да бъде трудно и рисково, а наемателите могат да създадат заслужаващи внимание предизвикателства.

3. Спекулативна препродажба:

Спекулативната препродажба е хазартна, но когато тя успее, печалбите са изключителни. Тук става въпрос за закупуване на имот, очаквайки, че той ще стане по-скъп в бъдеще. Не се налага ремонт или подобрения. Просто изчакайте и вижте как стойността му расте. Тази стратегия е свързана с голяма несигурност, дълги периоди на задържане и потенциални загуби. Все пак, когато риска се отплати, печалбата може да бъде спираща дъха.

Независимо за коя стратегия сте се насочили, важно е да се обърнете към професионалистите в областта на недвижимите имоти. И този професионалист се казва “Нов Дом 1”. Ние разбираме, че успехът в този бизнес не е за слабите духом и предлагаме нашата помощ и опит. Програмата ни ви дава възможност да правите пари, докато си почивате. Тоест парите ви да работят за вас. Инвестицията в недвижим имот е гарантирана и сигурна, а приходът е 13+% върху инвестираната сума с пълно възстановяване на капитала в края. С нас, недвижимите имоти стават повече от инвестиция – те стават начин на живот и стил увеличаване на печалбите. Готови ли сте за предизвикателството?

За повече информация посететеНов Дом 1 – Агенция за Недвижими Имоти 


Материалът е предоставен от 3CON.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR