2 май, 2024

Neo4j сключи многогодишно споразумение за стратегическо сътрудничество (SCA) с AWS в рамките на сътрудничество, което има за цел да подобри резултатите от генеративния изкуствен интелект чрез комбиниране на графове на знанието и естествено векторно търсене.

“Заедно ние даваме възможност на предприятията, които искат да използват генеративен ИИ, за да правят по-добри иновации, да осигуряват най-добрите резултати за своите клиенти и да отключват истинската сила на своите свързани данни с безпрецедентна скорост”, каза Судхир Хасбе, главен продуктов директор в Neo4j.

Целта на тази колаборация е да се намалят халюцинациите, свързани с генеративния изкуствен интелект, като резултатите станат по-точни, прозрачни и обясними. Това партньорство е насочено към често срещано предизвикателство за разработчиците, работещи с LLM, като предоставя решение за създаване на дългосрочна памет в LLM, обоснована с конкретни данни и области на предприятието.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioNeo4j and AWS Enter Partnership, Aim to Reduce AI Hallucinations

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Студенти от ТУ-София Класираха България на Челно Място в Robotex International 23
2. Кой е Сам Алтман: 10 Любопитни Факта за Него
3. Зелените Технологии Имат Голямо Бъдеще и Какво По-Хубаво от Това Ние да Сме Част от Него

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR