29 април, 2024

Еминем сподели видеоклип в профила си в Instagram, който загатва, че готви колаборация със световно известната и една от най-популярни игри Fortnite.

Видеото, което изпълнителят на “Love Yourself” сподели започва с кадър на Америка, заснет от космоса, след което бързо се приближава до всекидневна, където двама души гледат старинен телевизор. При смяна на канала проблясва логото на Fortnite, а в края се появява характерното за Еминем лого с обратен знак Е. По време на клипа звучи парчето на рапъра “Tone Deaf”.

Феновете на изпълнителя са силно развълнувани от възможността Еминем да стане част от Fortnite.

Само за 17 часа клипът има почти един милион харесвания и хиляди коментари.

Припомняме ви, че през лятото Ники Минаж и Снуп Дог станаха част от скиновете на Call of Duty, а преди по-малко от месец българинът Юлиян Костов бе избран да играе ролята на лидера на руските ултранационалисти Владимир Макаров отново в познатата на всички Call of Duty.

Каква ще е ролята на Еминем в играта предстои да разберем. Но според непотвърдена информация Еминем ще участва във финала на сезон 4 на Fortnite като част от събитието на живо “Big Bang”, като ще изнесе концерт, по подобен начин на предишните концерти на Travis Scott и Marshmello.

Открити са два различни скина за Еминем, единият от които носи името Slim Shady, а другият е с името Marshal Mathers No More.

Дуетната половинка на Риана в безпрецедентния хит “Love the way you lie” все още не разкрива подробности за колаборацията си с Fortnite.

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Студенти от ТУ-София Класираха България на Челно Място в Robotex International 23
2. 90% от Британците Не Знаят Как Компаниите Използват Личните им Данни
3. Кой е Сам Алтман: 10 Любопитни Факта за Него

Тагове: , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR