29 април, 2024

Unity представи редица иновации и актуализации на платформата за изкуствен интелект, насочени към подобряване на подкрепата за разработчиците на игри при реализирането на творческите им виждания и постигането на успех в конкурентната гейминг индустрия.

Една от най-важните актуализации е ранният достъп до Unity Muse – задвижван от ИИ пакет, предназначен да опрости създаването на съдържание за разработчиците на игри.

Muse предлага функции като Muse Chat, която позволява на разработчиците да получават отговори и ресурси в Unity и да получават използваем код. Освен това Muse Sprite генерира 2D sprites и множество вариации, а Muse Texture създава висококачествени 2D и 3D готови текстури. Тези функции се захранват от специално изграден модел за дълбоко обучение, който гарантира целостта на данните.

Повече подробности около новите актуализации прочетете на DevStyleR.ioUnity with a Range of Innovations and Updates to the AI Platform

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Dropbox и NVIDIA с Партньорство, Целта е Предоставяне Генеративен AI на Клиентите
2. Уволненият Главен Изпълнителен Директор на OpenAI Сам Алтман се Присъединява към Microsoft
3. За Нас Наемането не е Таргет, който Трябва да Осъществим, а Подкрепа за Всички Кандидати

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR