29 април, 2024

Dropbox и NVIDIA с ново партьнорство, а целта е да повишат производителността на потребителите на Dropbox чрез изкуствен интелект, съобщават от двете компании.

“Последните постижения в областта на генеративния изкуствен интелект откриват цял свят от възможности за подобряване на работата със знания и решаване на много от проблемите, които всички ние изпитваме по отношение на организацията, определянето на приоритети и фокусирането”, казва Дрю Хюстън, съосновател и главен изпълнителен директор на Dropbox.

Dropbox интегрира AI и машинно самообучение в основния си продукт, за да повиши ефективността на потребителите. NVIDIA предоставя гъвкави инструменти за Dropbox за въвеждане на нови възможности на ИИ, като внася повече интелигентност в съдържанието и работните процеси.

“ИИ има потенциала да улеснява рутинни задачи, да отключва нашата креативност и да ни помага да вършим по-смислена работа. Развълнувани сме да си партнираме с NVIDIA и да използваме технологията им по нови начини, за да предоставим по-персонализирани преживявания, задвижвани от ИИ, на нашите клиенти”, допълва още Дрю Хюстън.

Партньорството между Dropbox и NVIDIA има за цел да разшири функциите на Dropbox за изкуствен интелект, като включи персонализиран генеративен изкуствен интелект за подобряване на точността на търсене, рационализиране на организацията и опростяване на работните процеси в съдържанието в облака за милиони потребители.

Повече подробности около тази колаборация и ползите от нея прочетете на DevStyleR.ioDropbox and NVIDIA Partner to Deliver Generative AI to Customers

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Уволненият Главен Изпълнителен Директор на OpenAI Сам Алтман се Присъединява към Microsoft
2. Microsoft Обяви над 100 Актуализации за Copilot и Azure AI
3. За да си Успешен Софтуерен Инженер Трябва да си Отворен към Новите Технологии

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR