28 април, 2024

Microsoft обяви над 100 нови функции и продукти, предназначени да помогнат на компаниите, които използват или имат намерения да използват изкуствения интелект в настоящи и бъдещи проекти.

По време на Microsoft Ignite компанията обяви и някои интересни резултати от проучване, което е осъществила за използването на инструмента Copilot, който пусна по-рано тази година. 70% от анкетираните са заявили, че Copilot им е помогнал да подобрят производителността си. 64% казват, че помага да се спести време при работа с имейли, 87% казват, че е полезен при създаването на чернова, а 75% казват, че е полезен при намирането на информация във файлове.

“Това, което всички искат да знаят сега, е ще промени ли Copilot наистина работата и как? Нашето проучване, използващо комбинация от експерименти, показва, че повишаването на производителността е факт”, пише Франк Шоу, главен директор по комуникациите в Microsoft, в публикация в блога.

За да повиши още повече продуктивността, Microsoft добавя много нови функции в Copilot.

Кои са новите функции на Copilot разберете на DevStyleR.ioMicrosoft Announces Over 100 Updates for Copilot and Azure AI

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. В Миналото Успях да Променя Живота на Няколко Души в Положителна Посока 
2. ServiceNow Актуализира Портфолиото с Генеративен AI
3. За да си Успешен Софтуерен Инженер Трябва да си Отворен към Новите Технологии

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR