29 април, 2024

“Аз вярвам, че има и други работодатели като нас на пазара на труда в България, които предлагат и добри възможности, и добри придобивки, и добро отношение. Но вярвам, че има и нещо специално в KBC групата, като такава и то е отношението към нашите кандидати, към нашите нови колеги. Третираме всеки един кандидат като талант и всеки един колега като такъв. Независимо дали са току що завършили, дали са с много опит релевантен или са с опит в различни сфери”, споделя Илина Митева, Ръководител на отдел „Привличане на таланти“ в KBC Global Services във втория епизод на The B(i)G TECH.

Илина допълва още, че в KBC Global Services държат изключително много на професионалната подкрепа на кандидатите и наемането на служители далеч не е единствено таргет, до който трябва да достигнат.

“Стараем се да бъдем и консултанти, преди всичко. За нас наемането не е таргет, който трябва да осъществим всеки месец. За нас е подкрепа за всички кандидати, които имат нужда от професионална насока”, допълва още Илина.

The B(i)G TECH е уникален проект за България, посветен на ИТ индустрията у нас.

Може да гледате втори епизод от The B(i)G TECH тук.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Качествен Работодател е Работодател, на който му Пука за Хората
2. Най-Големите Предизвикателства пред Инженерния Мениджър
3. Въпроси и Отговори за Роботиката от Матю Джонсън-Робърсън

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR