29 април, 2024

Truebit обяви своята нова платформа, специализирана в подобряването на функционалността и оперативната съвместимост на корпоративните приложения Web3, като разширява възможностите отвъд традиционните блокчейн.

“Бързо развиващата се нужда от проверени изчисления става критична в области, в които рискът надхвърля възможността за доверие, като например публични API, регулирани индустрии и основни финансови контроли. Тъй като изискванията към предприятията да работят в по-тясно сътрудничество с търговските партньори и клиентите се увеличават, технологията Web3 осигурява необходимите прозрачни доказателства”, коментира д-р Джейсън Теуч, основател на Truebit.

Интеграционната рамка на Truebit позволява на разработчиците да четат и пишат код към всеки API, да внедряват приложения итеративно и бързо, да оптимизират работния процес, както и да подобряват сигурността, целостта на данните и прозрачността на процесите.

Truebit Verify използва децентрализацията, за да могат разработчиците да създават приложения, които взаимодействат с множество източници на данни, включително блокчейн.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioTruebit Expands Capabilities Beyond Traditional Blockchain with New Platform

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Дамян Дончев: Колегите ми са Изключителни Професионалисти
2. От Правец 8 в Детската Градина до Custom Development Manager в Milestone Systems
3. Актрисата Рашмика Мандана с Първи Коментар след като Стана Жертва на Deepfake

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR