27 април, 2024

“DXC Technology предоставя много бенефити, като един от най-големите е работата от вкъщи. Това ми позволява да имам огромно повече време за себе си и моите близки. Също така работата от вкъщи ми предоставя възможност да се концентрирам върху нея и да я свърша по-обективно и бързо”, казва Дамян Дончев, Software Developer в DXC Technology във втория епизод от The B(i)G TECH.

Дамян споделя повече и за своите колеги, описвайки ги като много забавни, но и изключителни професионалисти. “Моите колеги са изключително енергични, изключително забавни, като персонажи, но изключително професионални. Имат много голям опит и много големи знания по различните програмни езици в индустрията. Това ми позволява да се уча от тях изключително бързо и ефективно. И позволява да навляза в работната си среда много добре”.

The B(i)G TECH е уникална продукция за България, посветен на ИТ индустрията у нас.

Може да гледате втори епизод от The B(i)G TECH тук.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Актрисата Рашмика Мандана с Първи Коментар след като Стана Жертва на Deepfake
2. Колко Опасна е Технологията Deepfake
3. От Правец 8 в Детската Градина до Custom Development Manager в Milestone Systems

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR