29 април, 2024

OpenAI обяви редица актуализации в своята платформа. Еднa от тях е, че компанията вече позволява на потребителите да създават свои собствени версии на ChatGPT, наречени GPTs, за конкретни цели. Всеки може да създаде GPT, дори и да няма опит в програмирането. След като бъдат създадени, GPTs могат да бъдат споделяни с други потребители.

“Независимо дали сте преподавател, треньор или просто човек, който обича да създава полезни инструменти, не е необходимо да познавате програмирането, за да създадете GPT и да споделите опита си”, пише в съобщението на OpenAI.

Някои примери за вече създадени GPTs включват “Време за игра”, където се обясняват правилата на настолните игри; “Технически съветник”, който предоставя ръководства стъпка по стъпка за отстраняване на технологични проблеми, и “The Negotiator”, който помага на хората да подобрят уменията си за водене на преговори.

По-късно този месец OpenAI ще пусне и магазин за този тип GPTs.

Повече подробности може да прочетете на DevStyleR.ioOpenAI Will Allow Users to Create Their Own Versions of ChatGPT

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. IBM Инвестира $500 млн. в Компании с ИИ
2. Дамян Дончев: Колегите ми са Изключителни Професионалисти
3. Колко Опасна е Технологията Deepfake

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR