29 април, 2024

Red Hat обяви редица актуализации на своето портфолио на конференцията KubeCon + CloudNativeCon North America 2023

“Вярваме, че бъдещето на продуктивността на разработчиците зависи от непрекъснатото развитие и иновациите на проекти като Backstage, и сме фокусирани върху превръщането на това бъдеще в реалност чрез приноси, които помагат за опростяване, разширяване и ускоряване на процеса на разработка”, каза Баладжи Сивасубраманиан, старши директор на отдел “Управление на продукти за разработчици” в Red Hat.

Компанията обяви общата наличност на Red Hat Device Edge, която е създадена, за да осигури платформа за внедряване на устройства в периферията. Тя включва операционна система, оптимизирана за периферията, и поддържана дистрибуция на Kubernetes MicroShift, като предоставя на клиентите две възможности за внедряване.

“Предоставянето на тези плъгини на общността на Backstage е отражение на ангажимента на Red Hat да помага на разработчиците да посрещнат изискванията на днешния ден, докато правят иновации за утрешния”, допълва още той.

Сред другите предимства са последователен оперативен опит, гъвкавост на работното натоварване и др.

Повече подробности около новината можете да прочетете на DevStyleR.ioRed Hat to Deliver New Backstage Plugins to Open Source Community

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Инициативата “Сигурно Бъдеще” на Microsoft се Изправя Срещу Кибератаките
2. Актрисата Рашмика Мандана с Първи Коментар след като Стана Жертва на Deepfake
3. Колко Опасна е Технологията Deepfake

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR