29 април, 2024

Amazon пусна нова услуга за управление на данни, с която дава възможност за съвместна работа с данни между различни области на организацията. Amazon DataZone дава възможност за каталогизиране, откриване, анализ, споделяне и управление на данни между техните производители и потребители.

“Всяко предприятие е съставено от множество екипи, които притежават и използват данни от различни хранилища на данни. Хората, които се занимават с данни, трябва да съберат тези данни, но нямат лесен начин за достъп или дори за видимост на тези данни. DataZone осигурява единна среда, в която всички в организацията – от производителите до потребителите на данни, могат да имат достъп до данните и да ги споделят по регулиран начин”, казва Шикха Верма, ръководител на продуктовия отдел на Amazon DataZone.

Освен това потребителите имат възможност да създават проекти и среди за данни, което допълнително подобрява опита им в управлението на данни.

Не пропускайте подробности на DevStyleR.ioAmazon Enables Data Collaboration Between Different Areas of the Organization

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Следваща Граница на DevOps: Инженерите ще Създават Продукти, които Клиентите Обичат
2. Lenovo и NVIDIA с Хибридни Решения за Приемане на GenAI в Предприятията
3. Доверете се на Разработчиците, за да се Справят Отлично с Ролята си

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR