27 април, 2024

Платформата LaunchDarkly представи Galaxy Product Release. Тази версия помага на инженерите във всеки аспект на пускането на софтуерни продукти – от прогресивното пускане до експериментирането на продукта, измерването, разработването на мобилни устройства и насочването на пускането. Подобренията се основават на уроците, научени от DevOps, като се свързват обратно с най-важното – начина, по който клиентите възприемат приложенията.

“Движението DevOps, създадено преди години, създаде изцяло нов начин за създаване на софтуер, но все още има пропуски по отношение на начина, по който клиентите взаимодействат с приложенията и ги използват днес. С продуктовата версия Galaxy LaunchDarkly се надява да предостави на инженерните екипи “Северна звезда”, която да реши тези пропуски”, казва Дан Роджърс, главен изпълнителен директор на LaunchDarkly.

Въпреки че ерата на DevOps създаде огромни иновации, вариращи от CI/CD, автоматизирано тестване и гъвкаво планиране, борбата за свързване на иновациите, създадени чрез разработване на приложения, с начините, по които клиентите използват тези приложения, остава предизвикателство.

Не пропускайте подробности на DevStyleR.ioNext DevOps Frontier: Engineers Will Build Products Customers Love

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете още:
1. DevOps Предизвикателствата на 2023
2. Кога е Време да Поискате Увеличение на Заплатата
3. Какво Може да Направи Човек с Хеш Код от Машина за Гласуване

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR