29 април, 2024

Lenovo и NVIDIA обявиха разширяване на партньорството си с нови хибридни решения и инженерно сътрудничество, които подкрепят общата им визия за предоставяне на силата на генеративния изкуствен интелект на всяко предприятие.

“Заедно Lenovo и NVIDIA водят нова ера на хибриден AI за бизнеса, проектирайки следващото поколение технологии, които осигуряват AI-задвижвано бъдеще сега и отключват силата на техните данни навсякъде, където те са създадени. Разширеното партньорство на Lenovo с NVIDIA в областта на инженерството и времето за пускане на пазара прави по-лесен пътя към генеративния AI за всички и помага на клиентите навсякъде бързо да използват най-съвременния AI, за да променят бизнеса си”, каза Кърк Скаген, президент на Lenovo Infrastructure Solutions Group.

В колаборация с NVIDIA Lenovo ще доставя напълно интегрирани системи, които въвеждат захранвани с изкуствен интелект изчисления навсякъде, където се създават данни, като помагат на предприятията лесно да внедряват персонализирани приложения с генеративен изкуствен интелект, за да стимулират иновациите и трансформацията във всяка индустрия.

Повече по темата може да прочетете на DevStyleR.ioLenovo and NVIDIA With Hybrid Solutions for Enterprise GenAI Adoption

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR