1 май, 2024

Xbox обяви пет нови заглавия, които гейминг почитателите може да очакват в PC Game Pass през втората половина на април.

Ето кои са те:

Оrcs Must Die! 3 (облак, конзола и компютър) – 17 април

Orcs Must Die! 3 въвежда хаос, убиващ орки, до невъобразим досега мащаб. Соло или кооперативен с 2 играчи, въоръжете се с огромен арсенал от капани и оръжия. Разрязвайте, изгаряйте, хвърляйте и унищожавайте орди от отвратителни орки в този дългоочакван наследник на всепризнатата поредица Tower Defence.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes (облак, конзола и компютър) – 23 април

Предлага се в първия ден с Game Pass! Съберете съюзниците си за Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, грандиозното JRPG приключение. Съберете своя екип от 6 страни от над сто герои и оформете съдбата си в този пищен, ръчно изработен 2.5D свят, пълен с война, интриги и магия. Управлявайте своя град от жизнени герои, играйте възхитителни мини-игри и се подгответе за незабравим разказ на безграничен чар.

Another Crab’s Treasure (облак, конзола и компютър) – 25 април

Предлага се в първия ден с Game Pass! Едно душевно приключение, което се развива в разпадащ се подводен свят. Като рака отшелник Крил, ще трябва да носите боклука около себе си като черупки, за да устоите на атаки от врагове, много пъти по-големи от вас. Впуснете се в епичен лов на съкровища, за да откупите върнатата си черупка и да откриете тъмните тайни зад замърсения океан.

Manor Lords (Преглед на играта) (PC) – 26 април

Предлага се в първия ден с Game Pass! Manor Lords е средновековна стратегическа игра, включваща задълбочено изграждане на града, широкомащабни тактически битки и сложни икономически и социални симулации. Управлявайте земите си като средновековен господар – сезоните минават, времето се променя и градовете се издигат и падат.

Have A Nice Death (облак, конзола и компютър) – 30 април

В този мрачно очарователен 2D екшън roguelike, играйте като преуморена Death, чиито служители са се развихрили, напълно нарушавайки баланса на душите – и плановете му за ваканция. Грабнете своята надеждна коса и покажете на служителите си кой е шефът.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Ясни са Победителите в Дни на Роботиката ‘24, Тех Компании Подкрепиха Събитието
2. SAS Добави Разширени Възможности към SAS Viya
3. Компании се Обединяват, за Създаване на AI Инструменти за Предприятия


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,