29 април, 2024

Остава само един ден до крайния срок за записване за безплатния курс Управление на Интернет Страници с WordPress с възможност за работа, който DevStyleR Academy организира.

Обучението е насочено към хора, които живеят в град Разград и околността. Лекциите ще се проведат в хибриден вариант – онлайн и присъствено в Разград*.

Не пропускайте да кандидатствате, като попълните онлайн формата ТУК.

Над 210 Кандидати за 24 Часа за Безплатния Курс по Софтуерно Тестване

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК

Курсът е подходящ и за ученици, които са в последен етап на своето средно образование и най-вече, които имат свободно време и желание за кариерно развитие.

Участниците в безплатното обучение ще имат невероятната възможност да се развият като специалисти по поддръжка и обновяване на Интернет страници, създадени с WordPress – най-известната и разпространена платформа за управление на съдържание в света.

ТУК може да разгледате голямото разнообразие от сайтове, които са създадени с WordPress. Платформата е сред изборите на NASA, испанския тенисист Рафаел Надал, Харвардски университет, Белият дом, PlayStation и много други.

Програмата на обучението включва създаване и поддръжка на страници, форматиране на текст, работа със стилове, добавяне на изображения и видео, създаване на галерии, добавяне на линкове към социални мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn и не само), основни умения за обработка на изображения, и други.

Обучението започва от нулата и е достъпно за всички разградчани, които имат основни компютърни познания и най-вече силна мотивация за обучение и развитие. Безплатният курс дава невероятна възможност за кариерна реализация и придобиване на уникални знания и умения, които са високо търсени сред водещи компании у нас.

С 600+ Кандидати Стартира Безплатното Обучение по C++

Лектори са водещи професионалисти с дългогодишен опит, които са участвали в обучения на хиляди специалисти на различни нива от тяхното кариерно развитие.

Успешно завършилите курсисти ще се присъединят към екипа на ИТ и медийни компании, както и ще имат възможност да получат сертификат за завършено обучение.

Кандидатстването за курса е отворено до 16 април 2024 г. То е изключително лесно и изисква единствено попълване на онлайн формата ТУК.

При въпроси, може да пишете на [email protected].

DevStyleR Academy e академия за професионално обучение към DevStyleR.BG – единствената специализирана медия за програмисти, ИТ професионалисти и технологични ентусиасти в България. Сред партньорите на академията са водещи софтуерни компании в България и чужбина. Създателите на DevStyleR Academy са част от основателите на първата академия за обучение на програмисти в България – Национална Академия по Разработка на Софтуер.

DevStyleR.BG е водеща медия, отлично позната в ИТ бранша, с целева аудитория, съставена от най-добрите специалисти в България – мениджъри на технологични компании, разработчици на софтуер и ИТ професионалисти.

*Присъствените занятия ще се провеждат в зала на DevStyleR Academy в Бизнес Инкубатор Разград на ул. Доктор Петър Берон 5.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Logitech MX Series: Продуктивност и прецизност на високо ниво
2. Таланти от България и Сърбия на Върха след 5 Кръг на CodeIT
3. Android Пусна Първата Бета Версия на Android 15


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR