1 май, 2024

Logitech MX Series: Продуктивност и прецизност на високо ниво

Когато говорим за компютърна периферия, не можем да пропуснем името Logitech. Свързваме го с високо качество, надеждност и иновации. Продуктовата линия MX, включваща мишки и клавиатури, цели да повиши комфорта на потребителите, съчетавайки богата функционалност и ергономичен дизайн.

Нека в настоящия материал накратко разгледаме мишките от сериите Logitech MX Master 3S и MX Anywhere 3S, както и клавиатурите MX Mechanical. Тези артикули вече са част от портфолиото на българската търговска верига Ardes.bg.

Logitech MX Master 3S

Безжичната мишка Logitech MX Master 3S е еталон за ергономичен дизайн и функции, целящи повишаване на продуктивността. Оптичният сензор е с резолюция 8000 dpi и отговаря на изискванията както на професионалисти, така и на ентусиасти. Предлаганите прецизност и комфорт трудно могат да бъдат надминати – контурната форма със 7 бутона приляга плътно към ръката, намалявайки напрежението по време на продължителна употреба.

Една от забележителните характеристики на MX Master 3S е технологията за работа на почти всяка повърхност със забележителна точност. Независимо дали плъзгате мишката върху стъклена маса или грапава дървена повърхност, резултатите винаги са отлични. Освен това тези мишки са съвместими с всички популярни операционни системи за лаптопи и настолни компютри, включително Linux, и дори с Android за мобилни устройства.

MX Master 3S използва Bluetooth технология с обхват до 10 метра. Батерията е с капацитет 500 mAh и издържа до 70 дни с едно зареждане.

Logitech MX Anywhere 3S

Потребителите, които пътуват често по работа, търсят различни места за вдъхновение или просто са част от културата на „дигиталните номади“, ще оценят тази мишка. Тя разполага с повечето функции на гореописаната MX Master 3S, но има значително по-малки размери и тежи под 100 грама. Това обаче по никакъв начин не е за сметка на върховната ергономия.

Заради по-малките размери тук бутоните са по-малко. При MX Anywhere 3S те са 6 (шест). За сметка на това, всички те са програмируеми и се възползват от доказалата се и усъвършенствана безшумна технология на Logitech.

Мишката е изработена от 61% рециклирана пластмаса, което ще допадне на екологичните ентусиасти. Съвместимостта не само с всички операционни системи, но и с Logi Bolt устройства, ще допадне на потребителите, които държат на сигурността на информацията и личното си пространство.

Logitech MX Mechanical Keyboard

Механичните клавиатури са специална категория продукти, която е интересна за почти всички потребители с високи изисквания към периферията. Заради своята прецизност и здравина тези устройства са предпочитани дори от най-претенциозните геймъри. Но те еднакво добре могат да служат на бизнеса, на програмисти и на създателите на текстово и мултимедийно съдържание.

При MX Mechanical Keyboard, която е със солидни алуминиеви елементи в корпуса, всяко натискане на бутоните с нисък профил се усеща прецизно заради приятното съпротивление. Наличието на подсветка и програмируеми клавиши винаги е преимущество, както и в този случай. За да пестите енергия и да осигурите до 10 месеца използване на клавиатурата с един заряд, имате опция и да изключвате подсветката, когато не ви е необходима.

Пълни технически характеристики и винаги актуални цени на тези продукти от Logitech MX Series, които са първокласни в индустрията, ще намерите в онлайн магазина на Ardes.bg.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Intel Представи Най-Новия си Чип за Изкуствен Интелект
2. Дни на Роботиката ’24 към ТУ-София Идва с Нов Облик и Категории
3. Заинтересованите Ученици Откриват Професиите на Бъдещето чрез FISSION


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,