27 април, 2024

JetBrains представи нова бета версия – TeamCity Pipelines на своята предстояща CI/CD услуга. Чрез новата платформа екипите за разработка ще могат да автоматизират процеси, свързани с интегриране на промени в приложенията. Освен това, те ще могат да тестват приложения, както и да правят актуализациите на устройствата на потребителите.

TeamCity е платформа, създадена от JetBrains, предназначена за големи предприятия. TeamCity Pipelines от своя страна е създаден изцяло за малки или средни предприятия.

„Щастлив съм да съобщя, че стартираме рационализирано решение за справяне със специфичните нужди на тези по-малки инженерни екипи днес“, каза Марко Белер, продуктов мениджър на TeamCity Pipelines.

Едно от основните цели на компанията е включването на AI в платформата. От JetBrains смятат, че това ще помогне за предоставянето на интелигентни предложения за конфигурация.

„TeamCity Pipelines е лесен за използване и конфигуриране, като същевременно е ефективен и спестява ресурси“, добавя Марко Белер.

TeamCity Pipelines разполага с YAML файлове. Те служат за съхраняване, модифициране на файлове и други.

От компанията заявяват намерението да интегрират решението, което дава TeamCity Pipelines в JetBrains IDE. По този начин ще улеснят разработчиците в създаването, изпълняването и отстраняването на грешки, като същесвременно няма да се налага разработчиците да изключват своите IDE.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Топ Професии за Хора, Завършили Курс по Софтуерно Тестване
2. Кои са Нискорисковите Инвестиции в България?
3. CEO-то на NVIDIA Представи Нови Технологии на NVIDIA GTC 2024


Последвайте ни във FacebookInstagramLinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,