28 април, 2024

Vultr, платформа за cloud изчисления, стартира нова безсървърна платформа Inference-as-a-Service, която предлага възможности за внедряване на модели с изкуствен интелект.

Vultr Cloud Inference предлага на клиентите мащабируемост, по-ниска латентност и осигурява ефективност на разходите, се посочва в съобщението на компанията.

Кевин Кокрейн, главен маркетинг директор във Vultr казва за новата платформа, че Vultr Cloud Inference дава технологична основа, с която организациите могат да разгръщат модели на ИИ в световен мащаб, осигурявайки достъп с ниска латентност и последователно потребителско изживяване в целия свят.

Глобалната инфраструктура на Vultr е задвижвана от NVIDIA GPU. Със специализирани изчислителни клъстери, налични на шест континента, Vultr Cloud Inference гарантира, че компаниите могат да спазват местните разпоредби за суверенитет на данните, пребиваване на данни и поверителност, като разгръщат своите приложения за изкуствен интелект в региони, които съответстват на законовите изисквания и бизнес целите.

“Въвеждането на Vultr Cloud Inference ще даде възможност на компаниите безпроблемно да интегрират и разгръщат AI модели, обучени на NVIDIA GPU инфраструктура, помагайки им да мащабират своите AI приложения в световен мащаб”, коментира Мат Макгриг, директор на глобалното бизнес развитие, облачни партньори в NVIDIA.

С Vultr Cloud Inference потребителите могат да интегрират и разгърнат собствените си модели – независимо от платформите, на които са били обучени – в инфраструктурата на Vultr, задвижвана от графични процесори NVIDIA.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Пловдивски Стоматолог Патентова Робот, който Може да Преглежда и Лекува
2. CEO-то на NVIDIA Представи Нови Технологии на NVIDIA GTC 2024
3. Apple Преговаря с Google за Въвеждане на Gemini в iPhone


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR