27 април, 2024

Prismatic обяви нови интеграционни програми, с които цели да направи платформата си по-полезна за разработчиците и да им позволи да вграждат свой собствен код в приложенията на Prismatic.

ЗАПИШЕТЕ СЕ: Курс по Софтуерно Тестване с Възможност за Работа в Euro Games Technology

“Днешното стартиране на интеграциите в code-native е част от дълбокия ни ангажимент да предоставим най-универсалната и удобна за разработчици вградена iPaaS на пазара”, пише Маркъс Еджингтън, вицепрезидент по продуктите в Prismatic, в публикация в блога.

С тази актуализация разработчиците ще могат да пишат код от предпочитаната от тях среда за разработка, а много опции вече могат да се конфигурират директно в кода, като например тригери, връзки, логика на интеграция и опит за конфигуриране на клиенти.

“В Prismatic вярваме, че всяко решение за интеграция за B2B SaaS трябва да бъде изключително гъвкаво, за да е в крак с огромното разнообразие от интеграции, с всички екипи, които участват в предоставянето им, и с начините, по които стратегията за интеграция може да се развива”, пише още Маркъс Еджингтън в публикация в блога.

Според Prismatic едно от предимствата на тази актуализация е, че разработчиците вече могат да дефинират своя собствена логика на интеграция, а не само да избират от предварително дефинирани логически стъпки. Друго предимство е възможността за бързо добавяне на интеграции към CI/CD платформи и хранилища за код.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. CEO-то на NVIDIA Представи Нови Технологии на NVIDIA GTC 2024
2. Пловдивски Стоматолог Патентова Робот, който Може да Преглежда и Лекува
3. GenAI и Low-Code Платформите Променят Разработката на Софтуер?


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR