28 април, 2024

CircleCI обяви нова функция, която ще позволи на разработчиците да автоматизират процесите на управление на версиите, директно от потребителския интерфейс на CircleCI.

“Нашият подход към версиите на CircleCI осигурява ориентиран към разработчиците работен процес, който им позволява да изпращат по-бързо и да наблюдават новите функции в производството, съчетан с възможността за бързо връщане на версиите, при появила се грешка”, споделя Роб Зубер, главен технически директор на CircleCI.

ЗАПИШЕТЕ СЕ: Курс по Софтуерно Тестване с Възможност за Работа в Euro Games Technology

Според компанията основното предимство на тази нова функция е, че тя може да даде на разработчиците по-голяма увереност в създаването на версиите, както и да намали средното време за отстраняване на проблеми.

С текущата поддръжка на Kubernetes и Amazon SageMaker разработчиците вече имат цялостна видимост на своите внедрявания в производството и достъп до команди за връщане назад (напр. възстановяване на версия, мащабиране на компонент и рестартиране на компонент).

Част от ключовите възможности, които ще се появят с версиите на CircleCI, включват възможността за свързване на CI/CD с опита на клиентите, валидиране на услуги в реално време, превенция на влошаване на производителността и др.

Таблото за управление на версиите показва хронология на версиите за всички компоненти с подробности за всяка от тях, списък на средите на версиите, както и списък на компонентите и свързаните с тях проекти.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. Топ 5 Книги за Начинаещи QA Инженери
2. Промените в КТ: Дистанционна Работа с Повече от 1 Работно Място
3. От Акции до Криптовалути – В Какво Инвестират ИТ Хората в България?


Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR