27 април, 2024

Световният водещ производител на смарт устройства HONOR пуска на пазара смартфон Magic6 Pro, който си служи с интелигентни AI функции, целящи да улеснят ежедневието на хората.

Независимо дали става дума за спортни снимки, които съперничат на DSLR, или за батерия, която е напълно устойчива на екстремни метеорологични условия, Magic6 Pro задава нов стандарт за това, което изкуственият интелект може да прави на телефона.

За какво използва HONOR изкуствения интелект?

Не е никак лесно да се предложат функции, които да надграждат действителността за потребителя. Компанията се съсредоточава върху следните характеристики:

Фокус върху фундаменталното: HONOR усъвършенства как AI може да подобри ежедневното изживяване със смартфон. Най-добрият изкуствен интелект е този, който дори не забелязвате. Той работи безпроблемно, за да бъде камерата по-интелигентна, батерията по-издръжлива и приложенията по-бързи и отзивчиви.

• Отвъд конвенционалния контрол: HONOR използва революционната технология за проследяване на очите, която проправя път за по-интуитивен начин на взаимодействие с вашия смартфон. С един поглед може да бъдат отворени приложения, да бъдат показани известия или да се контролира мултимедията.

• Интелигентност на камерата: Изкуственият интелект на HONOR има редица възможности. Той анализира кадъра в реално време, разпознава сценарии с функцията AI Motion Sensing Capture и коригира настройките с прецизността на професионален фотограф.

• Борба за надмощие: Няма нужда потребителят постоянно да е вързан към зарядното. Заедно с подобрената технология на батерията, изкуственият интелект на HONOR управлява захранването интелигентно и позволява на Magic6 Pro да работи дори при минусови температури. Този AI непрекъснато се учи от навиците на потребителя и коригира консумацията на енергия, като удължава живота на батерията.

• Адаптивният асистент: Истинският AI не е статичен. Изкуственият интелект на HONOR се учи от собствениците на устройства. Той проследява как използвате различните приложения, за да предвиди нуждите ви и да гарантира, че ресурсите на телефона винаги са концентрирани върху най-важното. Така смартфонът се превръща в истински отзивчиво устройство, което е в унисон с начина, по който го използвате.

Предимството на изкуствения интелект не е само в хардуера

Изключителният хардуер е задължителен за всеки водещ телефон, но това е едва половината от уравнението, когато става въпрос за изкуствен интелект. Истинската магия на AI се крие в софтуера и затова HONOR е отдаден на непрекъснати изследвания и разработки в тази насока.

• Обучаващата се машина: Изкуственият интелект на HONOR не спи! Той непрекъснато се усъвършенства и адаптира въз основа на индивидуалните навици на потребителите и начините, по които те го използват.

Функции като персонализирания циркаден нощен дисплей (Customizable Circadian Night Display) на MagicOS 8.0 показват, че AI проследява вашите модели на сън и настройва цветовата температура на дисплея, за да спомогне за по-пълноценна почивка.

• Отвъд телефона: HONOR не е ограничил AI амбициите си само до смартфоните. Функции като MagicRing и Magic Capsule демонстрират как различните устройства могат да се свързват безпроблемно.Ще можете да споделяте без усилие файлове между вашия телефон и лаптоп с един жест или да използвате Magic Capsule, за да преглеждате информация от множество приложения, без постоянно да превключвате между тях.

Ерата на изкуствения интелект едва сега започва сред технологичните гиганти и HONOR се позиционира като сериозен конкурент. Бъдещето при смартфоните тепърва предстои. Въпросът е: Как ще се промени връзката на човека със смартфона, който не е просто инструмент, а негов интелигентен спътник?


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. От Акции до Криптовалути – В Какво Инвестират ИТ Хората в България?
2. Искрен Александров: При Отборната Игра в Hack TUES Няма Място за Его
3. ТОП 3 Ключови Елемента при Стартиране на Кариера като QA Специалист


Последвайте ни във FacebookInstagramLinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,