30 април, 2024

За празника, от бранда дават възможността на феновете да създадат едно по-различно съдържание с добавена реалност

Глобалната марка за създаване на бира GUINNESS и „Каменица“ АД, ще отбележат Деня на Св. Патрик. Бирата улавя истинския дух на празника, приканвайки бирените фенове да празнуват хубавите моменти, които се случват, когато сме заедно.

GUINNESS традиционно има силна връзка с Деня на Св. Патрик, който се отбелязва на 17 март. Брандът е подготвил различни дейности за почитателите на пивото.

Още от самото начало през далечната 1759 г., когато Артър Гинес подписва 9000-годишен договор за наем на пивоварната St. James’s Gate в Дъблин, Ирландия, до ден днешен, всички в Guinness са отдадени на световната мисия зад бранда – да създава отличителна бира с най-изключителното качество, подхранвано от духа на иновацията.

„Отправяме специална покана към всички любители на GUINNESS, а и не само, да си кажем „наздраве“ и да отпразнуваме факта, че сме част от нещо по-голямо, част от автентичния ирландски дух, част от магичната GUINNESS общност“, разказва Ралица Мишева, Бранд мениджър GIUNNESS за България.

Пивоварите на GUINNESS канят потребителите да запечатат моментите, споделени с приятели на по чаша студена бира и да ги споделят в социалните мрежи и общностите на бранда.

За празника, от бранда дават възможността на феновете да създадат едно по-различно съдържание с добавена реалност. За да го направят, единствено трябва да сканират посочениуя QR код.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR


Прочетете още:
1. От Акции до Криптовалути – В Какво Инвестират ИТ Хората в България?
2. Искрен Александров: При Отборната Игра в Hack TUES Няма Място за Его
3. ТОП 3 Ключови Елемента при Стартиране на Кариера като QA Специалист


Последвайте ни във FacebookInstagramLinkedIn и YouTube.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,