28 април, 2024

Tumba Solutions подкрепя предстоящия уебинар “Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии”, организиран от DevStyleR.

Това доказва за пореден път ангажимента на компанията да залага на холистичния подход в развитието на своя екип, като набляга на инвестициите в тяхното бъдеще – не само в професионален, но и в личен план.

“В Tumba Solutions вярваме в силата на технологиите и в потенциала на нашия екип. Философията ни се корени в стремежа към високите постижения, иновациите и личностното развитие хората, с които работим. Уебинарът “Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии” е в унисон с ценностите на компанията и предлага на членовете на екипa на Tumba, a и на цялата ИТ общност възможност за информиран инвестиционен избор, който съответства на техните кариерни стремежи и лични цели”, заяви Емо Абаджиев, управител на Tumba Solutions.

Подкрепата на събитието е доказателство за отдадеността на компанията към цялостния стремеж към благополучието и успехите на екипа. Това стои в основата на разбирането, че растежът на Tumba Solutions е неразривно свързан с развитието на хората. Предоставяйки им възможности да разширят своите познания и финансова компетентност, компанията инвестира в бъдеще, в което те могат да постигнат мечтите си, както в професионален, така и в личен план.

Искате ли да работите по значими проекти? Тук може да разгледате актуалните свободни работни места и да се присъедините към екипа на Tumba.

“Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии” е нещо повече от дискусия за финансовите инвестиции. Уебинарът ще помогне на разработчиците на софтуер и ИТ професионалистите да вземат стратегически решения, които ще им бъдат от полза в дългосрочен план.

В събитието ще вземат участие: Мадлена Димитрова, ръководител отдел „Подкрепа на продажбите“ към пазар „Спестовни и инвестиционни продукти“ в Банка ДСК; Панайот Пощов, Ръководител на отдел „Международни пазари“ в инвестиционен посредник „Карол“; Йордан Йорданов, основател на агенцията за недвижими имоти „Нов Дом 1“ и директор на „BNI“ Варна; Ивайло Пенев, CFA, MBA – изпълнителен директор и ръководител отдел „Управление на активи“, ELANA Fund Management; Даниел Трифонов, ръководител на отдел „Ликвидност и финансови пазари“ в tbi bank.

Експертите ще отговарят на въпроси на публиката на живо – утре 22-ри февруари от 17:00 ч. българско време.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Във Всяка Една Сфера Има Частица от Красотата на Математиката
2. В Програмния Код Има Изкуство, Винаги Търся Красотата
3. Да си Говорим за Пари: Как да Инвестираме Парите си през 2024?

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR