27 април, 2024

Иван Аржентински, основател на фирма ERP.BG изнесе лекция по време на Wine&Spirits Show 2024, в която гостите имаха възможността да се запознаят как се създава персонализиран изкуствен интелект във всяка фирма.

Тазгодишното изложение Wine&Spirits Show 2024 стартира от днес и ще продължи до 16 февруари. Събитието се провежда в Интер Експо Център, гр. София.

ЗАПИШИ СЕ: Уебинар на Тема „Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии“

Лекцията е на тема “Изкуствен интелект в ERP системата ви – запознайте се с вашия нов AI колега” и бе проведена от г-н Аржентински пред аудиторията на форума. Той представи разработения от компанията инструмент, с който всеки бизнес може да си създаде собствен изкуствен интелект.

Лекцията се проведе от 14:00 ч., в семинарната зала в Зала 3 на изложението. В рамките на събитието Иван Аржентински направи демонстрация на живо на AI модула в платформата. Пред присъстващите в залата той демонстрира как изкуственият интелект може да бъде интегриран директно в ERP системата на една компания.

Презентацията разкрива предимствата от създаването на собствен изкуствен интелект за фирмите, независимо от тяхната дейност, структура и размер, с акцент върху това, което прави AI полезен в реална работна среда. По време на лекцията бяха представени ценни възможности за обучение, работа в екип, взаимоотношения с клиентите и постигане на оптимизации, които предоставя комбинацията от изкуствен интелект и ERP система.

На щанда на ERP.BG (Зала 1, щанд номер D4) посетителите имат възможността да се запознаят и с новостите в софтуера за управление на винарски изби, базиран на ERP системата ERP.net, както и с новата гъвкава и лесна за употреба CRM система Express CRM.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте подкаста на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Топ 5 на Най-Добрите Книги за Инвестиране
2. Дни на Роботиката’24 към ТУ-София с Нови Състезателни Категории
3. В Програмния Код Има Изкуство, Винаги Търся Красотата

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR