28 април, 2024

Red Hat обяви най-новата версия на платформата JBoss Enterprise Application Platform (JBoss EAP) – инструмент за изграждане и внедряване на приложения Jakarta EE. JBoss EAP 8 – актуализира поддръжката на Jakarta EE, като включва най-актуалната версия – 10.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ: Участници в Уебинара “Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии”

“Red Hat JBoss EAP 8 предоставя подобрения, които осигуряват усъвършенствана интеграция на сигурността и намаляват оперативните разходи, което позволява на клиентите не само да удължат жизнения цикъл на продуктите за съвременни приложения, но и да се възползват от предимствата на платформите за облачни услуги, които осигуряват свързана основа за безпроблемна работа на приложенията в различни среди”, казва Джо Фернандес, вицепрезидент и главен изпълнителен директор на Hybrid Cloud Platforms, Red Hat.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА УЕБИНАРА ТУК

JBoss EAP 8 предоставя подобрения в сигурността, усъвършенствани инструменти за работа в облака и съвместимост с Jakarta EE 10, допринасяйки за рационализирана модернизация на приложенията за клиентите.

JBoss EAP 8 включва и нова система за осигуряване, която помага на разработчиците да управляват по-добре внедряването на приложенията, независимо къде са разположени.

За да подобри сигурността, Red Hat добави и собствена поддръжка на OpenID Connect. Компанията също така премахна някои стари рамки за сигурност от JBoss EAP.

Други нови функции в тази версия включват актуализиран набор от инструменти за миграция, поддръжка на функционален пакет за източници на данни и JBoss EAP XP 5.0.

Повече подробности за тези функции прочетете на DevStyleR.ioRed Hat JBoss EAP 8 Adds Jakarta EE 10 Support


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Да си Говорим за Пари: Как да Инвестираме Парите си през 2024?
2. Мисията ни е Българската ИКТ Индустрия да е Водеща и на Световния Пазар
3. От Студентите в Харвард до Потребителите в Цял Свят: 20 Години от Създаването на Facebook

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR