29 април, 2024

Има ли нещо е по-хубаво от времето, прекарано в забавни игри със семейството?! Въпреки динамичния и хаотичен свят, в който живеем, независимо ангажиментите, чиито край нямат, когато трябва да ги отбележим или пък отметнем като изпълнени в календара ни. Независимо кариерата, която гоним или пък проекта в работата, за който отговаряме. И всички онези проблеми, за които не спираме да мислим.

Не пропускай: Уебинар на тема: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии

Всички ние имаме нужда да поспрем за миг, да отделим поглед от монитора и от задачите и да се огледаме наоколо. Да си дадем минута почивка, в която да поемем дъх и да се запитаме не минава ли всъщност Животът неусетно и толкова, толкова бързо?!

Запиши се тук

Днес завършваш гимназия, на следващия ден вече държиш диплома за висше образование в ръката си, а на по-следващия си възрастен с успешна кариера и семейство, Дай Боже!

Когато животът ни погълне, често забравяме за истински важните неща – за нашите семейства и приятели. За безгрижния смях, наивните мечти и трепетите за предстоящото, непознатото, красивото.

Може би някои от вас ще кажат, че тези неща избледняват с годините, но едва ли някога, някой от вас ще спре да изпитва нужда от малко време, прекарано с любимите хора.

Терапия, по-добра от всеки психолог. Почивка, по-добра от всяка една красива дестинация в света. Време, което ще ви подари истинско щастие и естествен допамин.

Днес ви представяме семейните игри от Ozone.bg, които са идеалния повод да си откраднете малко време с близките хора и да се потопите в един по-различен, изпълнен с любов, уют и топлина свят.


ТОП 3 Семейни Игри от Ozone.bg


Настолна игра Monopoly – Playmobil

Монополи – любимата игра на всички! Монополи – класика в жанра. Освен, че провокира ума, играта ни образова и в икономически аспект. Всеки един от нас иска да оказва пълен контрол над определен пазар и да определя правилата на играта, но притежаваме ли необходимите качества?

Монополи Playmobil ни впуска в едно вълнуващо глобално пътешествие – от конюшнята до полицейското управление, замъка на принцесата и пиратския кораб “Skull”. И много разнообразно пътешествие, нали?!

Митичния Grand Castle of Novelmore носи със себе си не сам загадъчност, но и кара всеки, който играе тази игра да иска да го посети.

Ще намерите ли митичното пиратско съкровище? Ще прекарате ли деня с принцеса? Ще отидете ли на полицейски патрул или ще се озовете в затвора? Не чакайте повече, време е да играете тази игра и да излезе от нея като победител!


Настолна игра Ridley’s Trivia Games: 2000s Music


Музиката обединява, а носталгията по любимите песни с общи спомени – още повече!

Насладете се на любими моменти със семейство и приятели с тази игра за любопитни факти от музиката през 00-те години на миналия век. Времето на скъсаните дънки и дискетите. Години, които винаги ще имат място в сърцата ни.

Играта е отборна и включва 40 карти с музикални любопитни факти и много предизвикателства. Не само ще трябва да бъдете бързи и хитри, но и да пеете. Е, готови ли сте?!


Настолна игра Pyramido – семейна

Искате ли пътешествие до Египет? Е, сега е моментът! Настолната семейна игра Pyramido ни дава възможността да опознаем повече фараона Мидо, чиято мечта е пирамидата, отредена за вечния му сън, достойно да отразява огромното му могъщество.

Фараонът издава декрет, с който възлага на няколко архитекта да построят пирамиди, чиито каменни блокове да бъдат богато украсени и инкрустирани с различни скъпоценни камъни.

С тази игра не само ще се пренесете в друг, вълнуващ и загадъчен свят, но и ще влезете в ролята на архитекти, които разполагат с домино-плочки, за да построят най-красивата пирамида и да изпълнят желанието на Мидо. Победителят ще спечели титлата “велик везир”.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Мисия 100 000 Долара на Месец като Софтуерен Инженер – Пробвай с Reverse Engineering*?
2. Важни Промени за Потребителите на Meta от Страни Членки на ЕС
3. Developer_Direct с Подробности за ТОП 5 Заглавия, които Излизат Тази Година

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR