27 април, 2024

Изненадващата ранна премиера на най-новата серия Samsung Galaxy S24 от Samsung донесе множество емоции. Най-голямата изненада за почитателите на Samsung е интегриране на технология за генеративен изкуствен интелект на Google.


Южнокорейската компания представи серията S24, която включва много нови функции, задвижвани от изкуствен интелект.

“Ще променим технологичния пейзаж, ще отворим нова глава без бариери, за да разгърнем целия потенциал”, заяви ТМ Рох, президент на подразделението за мобилни устройства на Samsung, по време на януарското издание на Samsung Galaxy Unpacked, събитието за представяне на Samsung Galaxy S24 в Сан Хосе, Калифорния.

Българско присъствие

На събитието присъства популярният инфлуенсър и модел Александра Богданска, която е част от голямото семейство на Samsung Bulgaria.

 “AI is here ✨️ Удивително е всичко, което предоставя новият Galaxy S24Ultra 😱 Удивително е и че съм една от първите в света, които имаха възможността да го видят и тестват на живо!”, написа Александра в публикация в Instagram.

 Александра е една от първите в света, която имаше възможността да се докосне до иновацията на новия Samsung S24Ultra.

Телефоните ще използват вградения Gemini Nano, най-ефективния модел на Google за големи езици, и ще имат достъп до технологиите Gemini Pro и Imagen 2 за преобразуване на текст в изображение.

Live Translate

Live Translate е една от първите анонсирани функции, която ще превежда телефонни разговори в реално време на 13 езика и 17 диалекта.

Сhаt Аѕѕіѕt

Сhаt Аѕѕіѕt е следващата функция, която Samsung представи. Сhаt Аѕѕіѕt поема редакторската роля пpи пиcaнeтo нa cъoбщeния – ĸaĸтo в oфициaлнa, тaĸa и в нeoфициaлнa cpeдa.

Кои са останалите функциите от серията S24 разберете на DevStyleR.ioSamsung Unveils S24 Series with Many Features


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.


Прочетете още:
1. Google Променя Резултатите от Търсенето, Съобразява се Технологичните Правила на ЕС
2. JFrog Представи Ново Партньорство между JFrog Artifactory и Amazon SageMaker
3. C# е Езикът на 2023, Вижте ТОП Езиците за Програмиране за Този Месец

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR