28 април, 2024

Най-голямата звезда на YouTube MrBeast отказа молбата на Илон Мъск да публикува негови видеоклипове в платформата, съобщава Yahoo Finance. Според него платформата не би могла да “финансира и малка част” от разходите му.

На 30 декември миналата година MrBeast, чието истинско име е Джими Доналдсън, публикува видео в X, за да съобщи, че последният му клип е достъпен в YouTube.

Доналдсън е качил в YouTube 20-минутен видеоклип, в който описва как е прекарал една седмица в карцер. Подобни видеоклипове, в които Доналдсън предизвиква себе си или някое лице с екстремна задача са виновниците той да придобие световна слава.

MrBeast е спечелил около 82 млн. долара през 2023 г. и има над 225 млн. абонати в основния си канал, което го превръща в най-голямото име в платформата.

Не е тайна, че Мъск се опитва да привлече интереса на потребителите към видеоклиповете в платформата от доста време насам.

Опитите му включваха медийно партньорство с Парис Хилтън – което междувременно беше прекратено, както и стрийминг на предавания от хора като бившата звезда на Fox Тъкър Карлсън.

Какво написа MrBeast в отговор на молбата на Мъск разберете DevStyleR.ioYouTube’s biggest star “bit” Elon Musk


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете още:
1. Ръководителят на отдела за ИИ в IBM разкри кои ще са професиите на бъдещето
2. Петте най-големи технологични истории за 2023
3. Потенциалът на Изкуствения Интелект в Gaming Индустрията

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR