28 април, 2024

С назряващата еуфория покрай празничния сезон, споделяме една вълнуваща инициатива на HONOR, ознаменуваща духа на безкористност, който толкова ярко присъства в цяла Европа по това време на годината.

Ангажиментът на HONOR да отдаде заслужена благодарност към невъзпетите герои: Тази година HONOR се ангажира активно в признаването и честването на тези, които безкористно се посвещават да помагат на другите. В съответствие с нашите основни ценности за създаване на общност и осигуряване на подкрепа, ние проведохме обширни проучвания в цяла Европа, за да разкрием историите на тези невъзпети герои.

Какво разкри европейското проучване на HONOR:

1. Празничният дух на признанието: 49% от европейците вярват, че повече от всяко друго време на годината Коледа е най-подходящият сезон за отдаване на заслужена благодарност и празнуване на невъзпетите герои.

2. Признателност към ежедневните шампиони: Доброволците, здравните работници и учителите са широко признати за гръбнака на нашите общества. Техните неуморни усилия и принос най-накрая получават заслуженото обществено внимание.

3. Изразяване на благодарност: Около 21% от европейците активно подчертават приноса на невъзпетите герои по време на Коледния сезон, като 20% изразяват своята благодарност чрез подаръци, разкривайки култура на признателност.

4. Сезон за даване и отдаване: Демонстрирайки духа на сезона, 41% от европейците планират да отделят от времето си като доброволци тази Коледа, въплъщавайки истинската същност на обществото и социума.

5. Използване на социалните медии за отдаване на признателност: Признавайки силата на дигиталните платформи, 36% от европейците смятат, че кампаниите в социалните медии са ефективно средство за отдаване на публична благодарност към невъзпетите герои по време на празниците.

6. Майките: стълбовете на героизма: 41% от европейците отдават трогателна почит на майките и смятат майките си за свои лични невъзпети герои, подчертавайки жизненоважната им роля в живота ни.

*Материалът е предоставен от WellDone.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Христо Иванов: Приложения за телефон – това е бъдещето
2. На каква възраст трябва да се замислите за лидерска позиция?
3. Най-използваните езици за програмиране в GitHub през 2023

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR