27 април, 2024

Софтуерната компания Мусала Софт е удостоена с първа награда на наградите “Leaders of Influence” на b2b Media в категория “Diversity Leader”. Отличието отразява ангажимента на компанията към многоообразието и приемствеността в работната среда.

“Това, което вярвам ни отличава и което се радвам че журито е оценило, e че ние не сме просто компания а общност, където всеки глас се чува и всеки член е ценен. Нашите програми за личностно, технологично, кариерно развитие, обучения, мултикултурни събития, те не са просто инициативи, те са отражение на нашата колективна мусаленска душа.” – каза по време на церемонията Йола Луга, Тренинг мениджър в Мусала Софт.

“Разнообразието е богатство. Различните гледни точки насочени към една цел я постигат по-креативно, по-ефективно и със сигурност по-забавно. Гордея се, че сме пъстри във всеки един смисъл. Благодаря на колегите, с които успяваме заедно не само да печелим награди, а и да променяме света.”, сподели Елена Маринова, Президент и Председател на Борда на Мусала Софт.

С променящия се свят и нарастващите предизвикателства в бранша, Мусала Софт продължава да развива иновациите и практиките си за приобщаване на служители от цял свят в сплотени екипи. Признанието в категорията “Diversity Leader” отличава ангажираността на компанията към създаването на работна среда, където всеки член на екипа има възможност да развива своя личностен и професионален потенциал и да допринася с експертни идеи.

През годините Мусала Софт глобализира екипите си, формирайки силна мултикултурна среда. Отварянето на локални физически офиси в Бургас (2013г.), Русе (2015г.), Скопие (2015г) и наемането на таланти от Латинска Америка дават силен тласък за мащабно географско разширяване и постигане на глобално лидерство. Компанията разшири присъствието си и в Прищина, Битоля, Пловдив, Кайро и Александрия, а през 2023 продължи стратегическо обогатяване на екипа си с експерти от Централна и Източна Европа, Африка, Азия.

*Материалът е предоставен от Мусала Софт.


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Не пропускайте:
1. Най-използваните езици за програмиране в GitHub през 2023
2. ИТ Компаниите се Включиха в Редица Благотворителни Кампании по Коледа
3. Христо Иванов: Приложения за телефон – това е бъдещето

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR