28 април, 2024

Copado разшири бета-програма за своята платформа за изкуствен интелект – CopadoGPT до всички клиенти след успешно вътрешно валидиране.

CopadoGPT служи като междуплатформен информационен слой, който предоставя съвети и препоръки за най-добрите практики на Salesforce DevOps, ускорява генерирането на тестове, обогатява потребителските истории и генерира бележки за версиите.

“Copado е компания, ориентирана към изкуствения интелект, която се фокусира върху максималното подобряване на преживяването на клиентите. Разширяването на достъпа до бета версията на CopadoGPT бележи значителен етап в нашето пътуване към дълбоко вграждане на AI в структурата на Salesforce DevOps” каза Федерико Ларсен, главен технологичен директор в Copado.

Платформата е разработена от компанията с цел подобряване на времето за създаване на стойност, повишаване на удовлетвореността на клиентите и ускоряване на усилията за цифрова трансформация.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioCopado to bring generative AI to DevOps with beta version of CopadoGPT


Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. ТОП 10 компании в категория “ТОП Софтуерна Компания 2023” – Временна класация
2. Топ 10 Професионалисти в категория „ТОП HR, Маркетинг и PR Мениджъри“ – Временна класация
3. ТОП 10 професионалисти в категория „ТОП Мениджър 2023“ – Временно класиране
4. Временно класиране: Ето кои са ТОП 10 в категория “ТОП Софтуерен Специалист 2023”
5. Мениджмънт срещу лидерство: Има ли граница между лидер и шеф?

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR