30 април, 2024

Актуализацията на PlanetScale – Insights Anomalies, въвежда интелигентно наблюдение на заявките за откриване на по-бавни от очакваното заявки в базите данни. Според публикация в блога целта е улесняване процеса на оценка на състоянието на базата данни и отстраняване на проблеми.

Основната цел е да се предложи ясен преглед на състоянието на базата данни и да се направи по-лесен процеса при отстраняване на проблеми.

Според PlanetScale е важно не само да се откриват аномалии в базата данни, но и да се разбират причините за тях. Insights представя съответните показатели за всяка аномалия, включително показатели за заявки на високо ниво, като например прочетени и записани редове в секунда, показатели за използване на ресурсите на базата данни (като например използване на процесора и диска), както и информация за резервни копия и заявки за внедряване, които могат да повлияят на споделените ресурси.

Повече подробности около новината прочетете на DevStyleR.ioPlanetScale Insights Anomalies Introduces Intelligent Query Monitoring

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Парите работят за вас: 3 стратегии за печалби от имоти
2. Над 250 000 Служители в TECH Сектора са Съкратени през Изминалата Година
3. Гласувайте за своите любими ТОП HR, Маркетинг и PR Мениджъри от ИТ сектора за 2023-та!

Тагове: , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR