29 април, 2024

FusionAuth обяви, че е подобрила мащабируемостта и производителността на своята платформа, която позволява на разработчиците да включват удостоверяване в своите приложения.

“Във FusionAuth непрекъснато правим нововъведения, за да улесним разработчиците в управлението на идентичността и достъпа на клиентите (CIAM). Много от нашите клиенти поддържат приложения с милиони потребители и трябва да правят справки за данни за потребители и субекти или да синхронизират такава информация бързо и без усилия в различни системи. Тези актуализации правят живота им по-лесен”, казва Дан Мур, ръководител на отдела за връзки с разработчиците във FusionAuth.

Според компанията сложността на съвременните методи за удостоверяване може да бъде предизвикателство за разработчиците и въпреки че има много инструменти за идентификация, които могат да им осигурят основни възможности, които могат да бъдат използвани в техните приложения, тези опции обикновено не са с идеална производителност и не могат да се мащабират за големи клиентски бази.

Последните подобрения в платформата за идентификация на FusionAuth имат за цел да се справят с този проблем и да предоставят на разработчиците решение, което е едновременно лесно за използване и мащабируемо.

За повече подробности посетете DevStyleR.ioFusionAuth with New Update, Aim for Greater Productivity

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. DeepMind Открива Потенциални Материали за Бъдещи Технологии с Помощта на ИИ
2. Илон Мъск Пожела на Компаниите, Напуснали Х да се “Прецакат”
3. Българската Софтуерна Компания Melon Вече е Kin + Carta

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR