27 април, 2024

След като вече се запознахте с част от най-големите предизвикателства пред които се изправя инженерният мениджър е време да ви представим някои от най-добрите съвети за преодоляване именно на тях.

Може би много от вас се чудят каква всъщност е ролята на инженерните мениджъри и с какво те се отличават от останалите. Инженерните мениджъри от управленска гледна точка водят стратегически срещи, координират работата си с продуктовите и бизнес екипите, създават срокове за конкретните проекти и се грижат за удовлетвореността на екипа. Друга област на фокус за инженерните мениджъри е привличането на нови ръководители на екипи, срещите с кандидати за работа и участието в конференции. Сега, след като знаем какво правят инженерните мениджъри, нека разберем какви са най-честите предизвикателства, пред които са изправени.

Ако сте инженерен мениджър и в момента сте изправени пред големи предизвикателства, с които е необходимо да се справите, то разберете как на DevStyleR.ioEngineering Managers Biggest Challenges: How Are They Overcome?

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Най-Големите Предизвикателства пред Инженерния Мениджър
2. Най-Дългата Стачка в Холивуд Приключи 
3. Въпроси и Отговори за Роботиката от Матю Джонсън-Робърсън

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR