10 декември, 2023

Стартира 24. сезон на международния конкурс по състезателно програмиране на Мусала Софт – CodeIT. За поредна година състезанието ще даде възможност на ИТ таланти от цял свят да премерят знания, бързина и точност.

Първият кръг на състезанието ще приключи на 19.11.2023 г.

CodeIT се провежда под патронажа на президента на Република България Румен Радев и с подкрепата на множество бизнес и академични партньори, отдадени на мисията за подкрепа на ИТ талантите в страната и по света.

Патрони на първи кръг са проф. дфн Анастас Герджиков, Ректор на СУ „Св. Климент Охридски“; проф. Мая Стоянова, декан на Факултета по математика и информатика, СУ „Св. Климент Охридски“ и д-р Антоан Тонев, директор на СМГ „Паисий Хилендарски“.

Всички участници, които имат по-висок резултат от нула ще получат награда – тениска с визията на новия сезон. Петима участници във всеки от 6-те кръга ще получат допълнителни награди на жребиен принцип, предоставени от спонсорите – Cougar Gaming и Prestigio, Ubisoft Sofia, както и специални CodeIT суитшъри.

Медийни партньори на събитието са DevStyleR и B2B Media.

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. ИТ Пазарът е Конкурентен, Всяка Компания Иска да Предложи Нещо Отличително
2. Колко Опасна е Технологията Deepfake
3. От Правец 8 в Детската Градина до Custom Development Manager в Milestone Systems

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR

img alt

img alt

img alt

img alt

img alt
img alt
img alt
img alt
img alt