27 април, 2024

Codefresh обяви въвеждането на ново табло за управление на средите, за да събира информация за проектите GitOps и Argo CD. С последната си актуализация Codefresh се надява да улесни екипите за разработка при управлението на приложенията през целия жизнен цикъл на разработката на софтуер.

По време на уебинара, на който беше демонстрирана новата функция, Костис Капелонис, старши застъпник на разработчиците в Codefresh, обясни, че някои от негативите при използването само на Argo CD са, че в него няма концепция за средите и за контекста на приложенията, като например факта, че приложенията може да са част от по-голям продукт.

“Новите възможности на Codefresh внасят яснота и управление на GitOps в стотици приложения, разгърнати на хиляди места – с единно, интуитивно преживяване на един екран”, казва Дан Гарфийлд, съосновател и главен директор по отворения код в Codefresh.

Разработчиците ще имат възможността да определят какви приложения да съдържа даден продукт и да присвояват продукти към дадена среда.

Повече подробности може да прочетете на DevStyleR.ioCodefresh Introduces New Features to Help Developers Work

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. Kotlin Multiplatform на JetBrains е Вече Тук
2. Защо Жените Използват По-Малко Изкуствения Интелект в Сравнение с Мъжете
3. ИТ Компаниите у Нас Отбелязаха Хелоуин с Интересни Украси

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR