27 април, 2024

С напредването на дигиталния свят всяка минута се генерира огромно количество данни и се осигурява достъп до високоскоростен интернет. Това е основният фактор за разработване на автоматизирани системи, които могат да обработват данни на такъв праг чрез точно използване на различни алгоритми за сложни набори от данни.

Днес компании от всякакъв мащаб използват този метод, за да се справят с управлението на разходите, да намалят риска, а също и да помогнат за подобряване на качеството на своите продукти и услуги.

Машинното самообучение е подобласт на изкуствения интелект, която се фокусира върху разработването на системи, които подобряват работата си въз основа на данните, които получават. Машинното самообучение и изкуственият интелект често вървят ръка за ръка и понякога термините се използват като взаимозаменяеми, въпреки че не означават едно и също нещо. Важно разграничение е, че докато всяко машинно самообучение е ИИ, не всяко ИИ е машинно самообучение.

И ако темата за машинното самообучение ви е интересна, остане с нас, защото ще ви потопим именно в този свят и ще ви покажем ТОП 10 канала в YouTube за машинно самообучение. Канали, които обхващат широк спектър от теми – от основни понятия до усъвършенствани техники, увлекателни уроци, експертни мнения и дискусии както за начинаещи, така и за опитни професионалисти в тази област.

Вижте кои са ТОП 10 YouTube Канала за Машинно Самообучение на DevStyleR.ioTop 10 Machine Learning YouTube Channel

Гледайте Втори Епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете Още:
1. DevOps Предизвикателствата на 2023
2. Amazon Дава Възможност за Съвместна Работа с Данни в Цялата Организация
3. Ето Кои са TECH Компаниите, Съкратили Служители през Октомври

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR