27 април, 2024

Altova представи най-новата итерация, версия 2024, на своя цялостен пакет от инструменти за разработчици на настолни компютри, софтуер за сървъри и регулаторни решения, който включва редица важни нови функции.

“Развълнувани сме да обявим интеграцията на изкуствения интелект в множество продукти, за да повишим производителността и креативността на разработчиците. В същото време добавихме една от най-често исканите функции в MapForce, а именно поддръжка на PDF. Новият MapForce PDF Extractor ще промени правилата на играта за отключване на обеми от данни, които досега са били заключени в PDF документи, и за достъп до тях с цел използването им в процесите на интеграция на данни и ETL”, заяви Александър Фалк, президент и главен изпълнителен директор на Altova.

На най-голямо внимание след нововъведенията се радва AI Assistant, интегриран в XMLSpy – функция, предназначена да повиши значително производителността.

Повече подробности може да прочетете на DevStyleR.ioAltova Version 2024 Improves Developer Creativity and Productivity

Гледайте пилотния епизод “ИТ Индустрията във Варна – Компании, Кариера, Бъдеще” от документалната поредица The BIG TECH на DevStyleR.

Слушайте новия подкаст на DevStyleR “Може ли да се доверим на Cloud Provider”.

Следвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube.

Прочетете още: 
1. Доверете се на Разработчиците, за да се Справят Отлично с Ролята си
2. Intel ще Направи Революция в PC Изживяването с Помощта на Изкуствен Интелект 
3. Как Успешно да Оптимизирате Разработването и Управлението на Приложения 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR