27 април, 2024

“Мога да кажа, че сътрудничеството ни с ИТ фирмите във Варна е доста добро. С някои от тези фирми имаме съвместни дейности повече от 5 години. Тези фирми участват в провеждането на обучения при нас, осигуряват практики и стажове на наши обучаеми”, коментира к-н II ранг гл. асистент д-р Борислав Николов във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” в епизода за Варна.

Той допълва още, че ИТ фирмите във Варна подпомагат обучението с предоставяне на необходимите апаратура и оборудване и определя сътрудничеството между университета и ИТ бизнеса във Варна като “доста ползотворно и доста добро”.

К-н II ранг гл. асистент д-р Борислав Николов споделя още, че цивилните студенти се реализират не само в ИТ фирмите, с които университетът работи. “Реализираме цивилните студенти не само в тези ИТ фирми, с които работим по време на тяхното ИТ обучение. Интересен факт е, че повечето от нашите студенти започват работа още по време на своето обучение”.

The B(i)G TECH е уникален проект за България, посветен на ИТ индустрията.

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

Прочетете още:
1. Тихомир Тотев: С Правилното Отношение и Уважение към Всеки, Можеш да Постигнеш Много
2. Екипната работа като непрекъсната промяна
3. Доза Вдъхновение: Топ Филми за Добрите Мениджъри

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR