28 април, 2024

“Основното нещо за мен, което подобрява качеството е морето. Тази енергия, която дава. И съответно това разнообразие, че лятото има къде да отидеш. Също така още нещо, което допринася за качеството на живот е инфраструктурата за деца – детски площадки, градини, ясли, които са доста развити”, споделя Мирослав Кошутански, Technical Lead, Немечек България, в епизода за Варна.

Според Мирослав за качествен бизнес най-вече са необходими качествени хора, качествен работодател и нещо много важно – връзката между бизнеса и университетите.

Мирослав отбелязва, че мястото в никакъв случай не определя заплащането на един служител. “Имам поглед за Немечек и смело мога да заявя, че няма никаква разлика в заплащането между София, Пловдив, Варна”.

Немечек България е една от компаниите у нас, които предлагат бонус “станах родител”, за който ни разказва Мирослав. Бонусът е сума, чрез която се изразява грижата за хората в компанията, оказвайки подкрепа в един от най-емоционалните моменти на всеки човек.

Може да гледате първия епизод от The B(i)G TECH тук.

Абонирайте се за DevStyleR, за да получите достъп до всички специални издания и да бъдете сред първите, които могат да се възползват от професионални обучения, уебинари, отстъпки за събития и други. Абонирай се Безплатно ТУК.

The B(i)G TECH е уникален проект за България, посветен на ИТ индустрията у нас.

Прочети още:
1. Заради По-Високо Заплащане 62% от ИТ Специалистите Биха Предпочели Бъдещ Работодател
2. Топ Уменията, Които Превръщат HR Мениджъра в Успешен
3. Топ 8 на Най-Добрите Книги за Начинаещи

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR