28 април, 2024

А ти даде ли своя глас за ТОП софтуерна компания у нас? Любопитни сме да научим коя е #tech компанията, която смяташ за водеща в България. Може да номинираш името ѝ тук, за да стигне до върха в класацията “Топ Софтуерните Компании”.

Възхищаваш се на мениджър, който е пример за подражание на мнозина? Сподели ни за него, като го номинираш в рубриката ТОП МЕНИДЖМЪНТ”.

Познаваш софтуерен специалист, чийто принос за развитието на ИТ индустрията е голям, а кариерата му – на върха? Може да го номинираш в рубриката “Софтуерен Специалист”.

Вдъхновяваш се от колега от HR/Marketing/PR” среди, който е доказателство за успешен човек? Сподели името му с нас, като го номинираш в рубриката “HR/Marketing/PR”.

Това е второто издание на “Топ Софтуерните Компаниите” след успеха на първото, когато в проучването се включиха над 14 000 професионалисти от сферата.

Не пропускайте възможността да номинирате/гласувате за компанията, която смятате, че заслужава водещо място сред имената на топ софтуерните компании у нас, както и да номинирате ваш колега тук.

Чувствайте се свободни да напишете причината за избора на вашата номинация на [email protected], както и при въпроси и запитвания от Ваша страна.

Прочети още:
1. Искаме да Изградим Силен Екип във Варна
2.
Кои са Топ Софтуерните Компании у Нас? Включи се в Номинациите, Твоят Глас е Важен за Нас
3. Стани Автор на DevStyleR, Развий Потенциала си в Журналистиката и Технологиите

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR