21 юли, 2024

Искаш всички да узнаят името на компанията, на която се възхищаваш? Компанията, която е твоя пример за успешен бизнес в България, чиито служители не са просто екип, а семейство? Е, дойде този момент!

DevStyleR представя класацията “Топ Софтуерните Компании”, а твоят глас е важен за нас. Гласувай за #tech компанията, която смяташ и искаш да видиш в списъка на водещите технологични фирми у нас.

Освен компания фаворит, ще имаш и възможността да номинираш твой любим мениджър в рубриката ТОП МЕНИДЖМЪНТ, както и Топ Софтуерен Специалист или колега от HR/Marketing/PR средите, който те вдъхновява.

Това е второто издание на “Топ Софтуерните Компаниите” след големия успех на първото през 2020 година, когато в проучването се включиха над 14 000 професионалисти от бранша. Общият брой на номинираните бе 691, разпределени в три категории – 213 номинирани в категория “Мениджъри”, 236 номинирани в категория “Софтуерни специалисти” и 142 номинирани в категория “HR, Маркетинг и PR Мениджър”. 385 пък бяха номинациите за “Топ Софтуерна Компания”.

Очаква се проучването в тазгодишното издание “Топ Софтуерните Компании” да се радва на още по-голям успех и интерес от страна на участници в сравнение с предходни издания, а всеки, който иска да гласува може да го направи свободно.

Прозрачност, сплотеност и амбиция – трите задължителни компонента, предпоставка и синоним на #успеха!

“Топ Софтуерните Компании” ще ви срещне с водещи експерти от сектора – разработчици на софтуер, архитекти, ръководители на екипи, тестери, мениджъри, лидери на екипи, изпълнителни директори, основатели на компании, генерални директори, ръководители, HR, маркетинг, PR специалисти и още много други. Хора, които ще ви вдъхновят и докажат, че успехът не е мираж, а реалност, която се крие от другата страна на страховете и предразсъдъците ви.

Не пропускайте възможността да номинирате/гласувате за компанията, която смятате, че заслужава водещо място сред имената на топ софтуерните компании у нас, както и да номинирате ваш колега тук.

Чувствайте се свободни да напишете причината за избора на вашата номинация на [email protected], както и при въпроси и запитвания от Ваша страна.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR